Om oss

Vi är en certifierad, miljövänlig klinik som använder godkända och patientsäkra material från vår svenska depå.

Vår personal har svensk tandläkarutbildning.

Alla våra tandtekniska arbeten är designade och tillverkade i Sverige av lokala laboratorier i Göteborg. 
Vi som arbetar med svensk tillverkad tandteknik och tandvårdsmaterial kan därför garantera din trygghet och ditt leende.

Vi hjälper dig med all form av tandvård från förebyggande allmäntandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi kommer alltid att rekommendera vad vi tycker är bäst för din munhälsa och med modern teknik, samt originalprodukter kan vi erbjuda kvalitetslösningar säkert och effektivt.

Vi anslutna till Försäkringskassan och hos oss får du möjlighet till delbetalning.

Tandläkaren

Tandläkare Ajla Kurtagic har examinerats från Odontologiska Fakulteten i Göteborg 2002 och har arbetat som tandläkare i 20 år.
Vidare har Ajla även bedrivit forskning inom odontologi och medicin vid Sahlgrenska Akademin. Hennes filosofi har varit att ge patienterna en god omvårdnad och tandvård med hög kvalité. Tandläkare Ajla förkovrar sina kunskaper kontinuerligt genom vidareutbildning, för att kunna erbjuda dig som patient det senaste inom tandvård. 

Boka tid

!
!
!
Avbryt

Info

Detta är en förfrågan som kommer att besvaras på mail eller telefon. Observera att vald tid inte är bokad förrän Götebors Tandvård återkommer med en bekräftelse.