Om oss

Vi är en etablerad tandläkarklinik med omtanke om våra patienter. Sedan 1957 har här bedrivits tandvård i generationer.
Kliniken är belägen i Majorna, Göteborg.

Vi hjälper dig med all form av tandvård från förebyggande allmäntandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi kommer alltid att rekommendera vad vi tycker är bäst för din munhälsa och med modern teknik, samt originalprodukter kan vi erbjuda kvalitetslösningar säkert och effektivt.

För att ta bort fläckar och missfärgningar har vi tandblekning, som kan göra tänderna ljusare upp till tio nyanser. Avancerad teknik hjälper oss att ge dig enastående tandvård och varaktiga, friska leenden.

Dessutom är vi anslutna till Försäkringskassan och hos oss får du möjlighet till delbetalning.

Tandläkaren

Tandläkare Ajla Kurtagic har examinerats från Odontologiska Fakulteten i Göteborg och har arbetat som tandläkare i 15 år.
Vidare har Ajla även bedrivit forskning inom odontologi och medicin vid Sahlgrenska Akademin. Hennes filosofi har varit att ge patienterna en god omvårdnad och tandvård med hög kvalité. Tandläkare Ajla förkovrar sina kunskaper kontinuerligt genom vidareutbildning, för att kunna erbjuda dig som patient det senaste inom tandvård.

På kliniken arbetar också tandläkarna Mikael Neuman och Margareta Goralska.

Boka tid

!
!
!
Avbryt

Info

Detta är en förfrågan som kommer att besvaras på mail eller telefon. Observera att vald tid inte är bokad förrän Götebors Tandvård återkommer med en bekräftelse.